Untitled Document
Bekijk alle gastenboek items
Door Roel Veenstra op zaterdag 21 maart 2015
Wat hebben we heerlijk gedineerd bij jullie. Dat 5-gangen menu was klasse. Onze familie vond jullie eten en studio gewoon te gek. We hadden alle ruimte voor onszelf. De kok Peter aan het werk zien maakt een gezellige avond helemaal af.
Dank wederom.
Roel
Door bestuur sensoor op zondag 14 december 2014
al weer !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Het was weer helemaal geweldig
We hebben weer genoten van jullie heerlijkheden.

Heel graag tot een volgende keer.
Bestuur Sensoor
Door Daniël op maandag 30 december 2013
Een heerlijk 'lopend diner' wat jullie hebben verzorgd bij ons thuis. We zijn blij dat we jullie hebben ingeschakeld toen jullie met het idee kwamen om,de 40 gasten die we niet allemaal konden laten zitten bij ons, een lopend diner aan te bieden. Het was grandioos. Jullie namen gewoon onze keuken in beslag en van daaruit die kleine gerechtjes, die we zo uit de hand konden eten, serveren... het was allemaal even mooi en heerlijk. Een geslaagde avond bij ons. Dank Peter en Astrid. Graag tot ziens Daniël en Cathy Swiers
Door Frieda Bakker op maandag 26 augustus 2013
Hallo ,Astrid en Peter.
Wat een heerlijk avond hebben wij bij jullie gehad .Wij waren met 8 vrienden en uitgenodigd door Joke en Gerard .Wat een aangename verrassing en wat een gast vrije ontvangst. Van de amuse tot aan het dessert alles was TOP .De volgende dag nog even genieten van de heerlijke tapenade die we leuk verpakt meekregen van jullie . Komen zeker weer terug .
vriendelijke groeten Frieda.
Door astrid op zondag 09 december 2012
Peter en Astrid, wat hebben jullie het buffet voor de eindejaarsviering in ons bedrijf heerlijk verzorgd. Fijn dat jullie er zelf bij waren om het uit te serveren. Dit staat toch veel beter. '100 man die aanvallen op een buffet' en jullie zorgen dat het er mooi uit blijft zien, heerlijk. De variëteit van gerechten was helemaal lekker. Geslaagd wat ons betreft!!
Dank en tot volgend jaar!
Groet ook namens onze directeur, Millie

Door Johanna op donderdag 17 mei 2012
Hallo Astrid en Peter
Wat heerlijk was het weer !!!!!!!!!!!!!
We waren blij verrast dat jullie de hapjes ( nou ja hapJES) op het feest waar wij waren hebben verzorgd. Vooral de tiramisu was weer heerlijk

we hebben genoten

Heel graag tot ziens
Johanna en Jacob
Door Karin Vergeer op donderdag 12 april 2012

Ik ben zo blij dat ik jullie gevraagd heb om de catering bij de verjaardag van mijn 80-jarige moeder te verzorgen. Wat hebben zij en de familie genoten. De hapjes vooraf en het buffet waren heerlijk!! En zoals jullie je 'bewegen' in ons gezelschap, onze familie vond dit zo leuk!!!
Dank jullie wel dat het een onvergetelijke dag is geworden voor onze moeder. Graag tot een volgende gelegenheid.
Groet,
Karin
Door Leon en Monique op zondag 05 februari 2012
Hallo Astrid en Peter,

Gisteren met onze kooklcub van 12 vrienden bij jullie aangeschoven. Wat hebben we heerlijke gerechten kunnen maken en eten, echt super.
Peter ook je ton ka soep geweldig (in zakken gaan doen en Honig bellen voor de verkoop,) super.

Bedankt voor de heerlijke avond in jullie gezellige restaurant/kookshop.
Jullie zullen ons zeker nog eens gaan zien.

Bedankt en ga zo door.

grt Monique en Leon
Door Leon en Monique op zondag 05 februari 2012
Hallo Astrid en Peter,

Gisteren met onze kooklcub van 12 vrienden bij jullie aangeschoven. Wat hebben we heerlijke gerechten kunnen maken en eten, echt super.
Peter ook je ton ka soep geweldig (in zakken gaan doen en Honig bellen voor de verkoop,) super.

Bedankt voor de heerlijke avond in jullie gezellige restaurant/kookshop.
Jullie zullen ons zeker nog eens gaan zien.

Bedankt en ga zo door.

grt Monique en Leon
Door Erik Vergier op woensdag 14 september 2011
Hallo Peter en Astrid,

Wat hebben wij een leuke middag en avond gehad.
Onze familie eerst heel hartelijk ontvangen met koffie en een zoetigheid om daarna een bezoek aan het bunkermuseum te brengen. Erg leuk!
Jullie diner dat jullie geserveerd hebben, grandioos, zo vers. Heerlijk dat jullie gezellige ruimte helemaal voor ons was. Zo konden wij als familie echt van elkaar genieten en niet gestoord door anderen in een restaurant.
Het kleine cadeautje dat we aan het eind meekregen vonden mijn ouders helemaal attent.
Dank voor een fijne tijd.
Groet,
Erik
Door Jan de Rooij op maandag 22 november 2010
De kookavond bij jullie was heel erg gezellig en geslaagd.
Ik had al eens elders een kookavond meegemaakt, maar jullie verzorging/begeleiding, versheid van de producten, stak er bovenuit naar mijn mening. Voor mij en mijn familie was deze avond helemaal top! Dank Peter en Astrid.
Door Floor de Wit op vrijdag 16 april 2010
Wat een heerlijke kookavond hebben wij gehad! Ook de mannen hebben genoten. Kok Peter was 'overal bij' en de gerechten waren erg lekker en goed te doen. Zelfs thuis zijn ze prima te maken.
Een huisgemaakte chutney kregen we mee naar huis.
Geweldig!
We gingen voor een gezellige en lekkere avond, nou we zijn niet teleurgesteld. Alles is prima geregeld bij jullie en de ambiance in jullie kookstudio is gewoon goed. Dat heeft veel bijgedragen aan ons geslaagde teamuitje.
Door Anneke Heman op vrijdag 15 januari 2010
Hoi Astrid, Peter
Als ex mede gang-ster wil ik je even laten weten dat ik het erg lekker, gezellig, warm, grappig en leerzaam heb gevonden om gisteravond bij jullie aan te schuiven. Over elke nieuwe gang ( jawel)was er een prima uitleg die me deed watertanden en het zag er oogstrelend uit.Ik vermoed dat jullie met dit concept nog veel zullen bereiken, het was de reis uit Hilversum meer dan waard.graag tot een volgende gang!
Door anita neijssel op woensdag 29 april 2009
Etentje met de kennisdragers aangeboden door het CIZ. Heerlijk gegeten en oh zo gezellig en knus.Prachtig gedekte tafel en goede uitleg wat we te eten kregen. Kregen zelfs nog een stukje toetje mee die thuis geproeft kon worden. Super zo'n avondje uit eten, lekkerder en gezelliger dan in een druk restaurant waar je elkaar niet kan horen.
Door marry moerer op vrijdag 17 april 2009
Hallo,
Het is nooit leuk om afscheid te moeten nemen maar de manier waarop jullie het afscheidetentje voor onze hebben verzorgd hebben het leed wat verzacht. Jullie hebben ons verrast met een heerlijk dine. We hebben het zeer gewaardeerd dat we zelfs voor een afzegger een attentie mee kregen. graag tot een volgende keer
Marry
Door Paul de Jong op vrijdag 17 april 2009
Hallo Astrid en Peter,
Als lid van het bestuur van de Stichting Steunfonds Sensoor Zuid Holland Noord wil ik jullie even laten weten dat de reacties zonder uitzondering juichend waren over de door jullie verzorgde hapjes bij het afscheid van de directeur.
Geen leverworst of slappe toast maar verrukkelijk verrassende hapjes. Die makreelmouse helemaal TOP. Ik kijk uit naaar de volgende gelegenhied