![]() |
![]() |
Buffet:
Buffet: Koude appetizers, om vooraf of tussendoor mee rond te gaan, o.a.: - Amuseglaasje van huisgemaakte makreelmousse met een topping van geglaceerde zilveruitjes. - Een heerlijkheid: ‘spiesje’ van in knoflook zacht gemarineerde gamba omrold met krokant gebakken bacon. - Amuseglaasje van huisgemaakte patémousse met een sinaasappelchutney. - Amuseglaasje met o.a. mozarella, gedroogde tomaatjes, mediterrane verse kruiden en pijnboompitten. - Mini ragoutbakje gevuld met een ‘blauwe kaascrème’ en dadel. - ‘Rondje’ van krentenbrood met geitenkaas, honing en nootjes. - ‘Spiesje’ van tortilla met een vulling van gerookte zalm en mierikswortel. Soep, o.a.: - Verse tomatensoep van diverse soorten tomaat, olijf, knoflook en verse kruiden - Een iets pittige mosterdsoep van twee verschillende soorten mosterd - Goed gevulde vegetarische minestronesoep à la Caterlicious Salades, o.a.: - Griekse salade met tomaat, rode ui, komkommer, olijfjes en fetakaas, heerlijk met een mediterrane dressing - Salade van paprika, taugé, champignons, wortel en rettich met een oosterse dressing - Salade van rucola, groene verse kruiden en ‘baby’spinazie met een honing-mosterddressing Hoofdgerechten, o.a.: - Diverse soorten verse vis en schaaldieren in een iets pikante Thaise saus met kokos en limoen. - Heerlijk verse zalm in een mosseltjes-mosterdragout met verse groene kruiden. - Spiesjes van kippendijvlees met een ‘waikiki sunsetsaus’ met o.a. verse mango. - Een boeren runderstoofpot met o.a. kruidkoek en donker bier. - Oosterse omelet met verse groenten in een heerlijk sweet/sour sausje. Bijgerechten, o.a.: - Huisgemaakte couscous met o.a. nootjes en kappertjes. - Geurige ‘kruidenrijst’. - Aardappel-knoflook-bieslook puree. - Seizoens ‘stamppotje’. - Warme groenten van het seizoen. En dan toe, o.a.: - Ons ‘toppertje’; een vers fruitspiesje met huisgemaakte ouderwetse ‘citroenhangop’. - Griekse yoghurt met honing, krokant gecaramellisseerde nootjes en slagroom. - Huisgemaakte tiramisu van o.a. baileyslikeur en witte chocolade. - ‘Trifle’ met o.a. vanillepudding en een flinke scheut Grand Marnier. - Een dunne crêpe met warme kersen, crême de cassis, en geklopte room. Prijzen en ´hoe werkt het´: Een mooi, lekker en compleet buffet bestaat uit: - Koude appetizer - Warm soepje - Salade - Hoofdgerecht - Bijgerecht - Nagerecht U heeft dan 7 gerechten. U kunt kiezen uit bovenstaande ´en meer…’. Prijzen: - Vanaf 20 personen € 26,95 p.p. - Vanaf bv. 50 personen € 24,95 p.p. Prijzen zijn incl. 6 % BTW. Totale verzorging, inclusief servies en bestek, opmaken van de buffettafel, uitserveren, uitruimen en de afwas … eenmalig € 75. Vanaf 50 personen gratis.
Catering van luxe amuses/hapjes, o.a.:
Prijzen: vanaf € 2,75 per amuse. |