Untitled Document
PDF Afdrukken

 

 

Buffet:

 

 

 

 

Buffet:

 

Koude appetizers, om vooraf of tussendoor mee rond te gaan, o.a.:

-           Amuseglaasje van huisgemaakte makreelmousse met een topping    

van geglaceerde zilveruitjes.

-           Een heerlijkheid: ‘spiesje’ van in knoflook zacht gemarineerde

gamba omrold met krokant gebakken bacon.

-           Amuseglaasje van huisgemaakte patémousse met een sinaasappelchutney.

-           Amuseglaasje met o.a. mozarella, gedroogde tomaatjes, mediterrane verse

            kruiden en pijnboompitten.

-           Mini ragoutbakje gevuld met een ‘blauwe kaascrème’ en dadel.

-           ‘Rondje’ van krentenbrood met geitenkaas, honing en nootjes.

-           ‘Spiesje’ van tortilla met een vulling van gerookte zalm en mierikswortel.

 

Soep, o.a.:

-                     Verse tomatensoep van diverse soorten tomaat, olijf, knoflook en verse kruiden

-                     Een iets pittige mosterdsoep van twee verschillende soorten mosterd

-                     Goed gevulde vegetarische minestronesoep à la Caterlicious

 

Salades, o.a.:

-                     Griekse salade met tomaat, rode ui, komkommer, olijfjes en fetakaas, heerlijk met een mediterrane dressing

-                     Salade van paprika, taugé, champignons, wortel en rettich met een oosterse dressing

-                     Salade van rucola, groene verse kruiden en ‘baby’spinazie met een honing-mosterddressing

 

Hoofdgerechten, o.a.:

-                     Diverse soorten verse vis en schaaldieren in een iets pikante Thaise

saus met kokos en limoen.

-                     Heerlijk verse zalm in een mosseltjes-mosterdragout met verse groene kruiden.

-                     Spiesjes van kippendijvlees met een ‘waikiki sunsetsaus’ met o.a. verse mango.

-                     Een boeren runderstoofpot met o.a. kruidkoek en donker bier.

-                     Oosterse omelet met verse groenten in een heerlijk sweet/sour sausje.

 

Bijgerechten, o.a.:     

-                     Huisgemaakte couscous met o.a. nootjes en kappertjes.

-                     Geurige ‘kruidenrijst’.

-                     Aardappel-knoflook-bieslook puree.

-                     Seizoens ‘stamppotje’.

-                     Warme groenten van het seizoen.

 

En dan toe, o.a.:

-           Ons ‘toppertje’; een vers fruitspiesje met huisgemaakte

            ouderwetse ‘citroenhangop’.

-           Griekse yoghurt met honing, krokant gecaramellisseerde nootjes en slagroom.

-           Huisgemaakte tiramisu van o.a. baileyslikeur en witte chocolade.

-           ‘Trifle’ met o.a. vanillepudding en een flinke scheut Grand Marnier.

-           Een dunne crêpe met warme kersen, crême de cassis, en geklopte room.

 

Prijzen en ´hoe werkt het´:

 

Een mooi, lekker en compleet buffet bestaat uit:

-           Koude appetizer

-           Warm soepje

-           Salade

-           Hoofdgerecht

-           Bijgerecht

-           Nagerecht

U heeft dan 7 gerechten. U kunt kiezen uit bovenstaande ´en meer…’.

 

Prijzen:

-                     Vanaf 20 personen € 26,95 p.p.

-                     Vanaf bv. 50 personen 24,95 p.p.

Prijzen zijn incl. 6 % BTW.

 

Totale verzorging, inclusief servies en bestek, opmaken van de buffettafel, uitserveren, uitruimen en de afwas …  eenmalig € 75. Vanaf 50 personen gratis.

 

 

Catering van luxe amuses/hapjes, o.a.:

  • amuse van makreelmousse met een topping van geglaceerde zilveruitjes
  • een heerlijkheid: ‘spiesje’ van gemarineerde gamba omrold met krokant gebakken bacon
  • ‘glaasje’ van huisgemaakte chorizo-paté mousse met een salsa van geroosterde paprika
  • ‘rouleau’ van een smaakvolle Italiaanse rauwe ham met mozarella en een tapenade van gedroogde tomaat/rozemarijn
  • sushi ‘roll’ met malse zalm en ‘jonge’ verse groentes met een iets pittige wasabi-dip’
  • ‘taartje’ van geitenkaas omrold met Spianata Romana en een huisgemaakte notencrunch ‘on top’

Prijzen: vanaf € 2,75 per amuse.